Over Ons

In het kort...

Wij zijn een jonge organisatie opzoek naar oplossingen voor de samenleving. Hierin willen wij mensen hun oog doen vallen op duurzame producten wat zijn oorpsprong kent vanuit de natuur. Het is ons opgevallen, dat men steeds meer zoekt naar producten dat geen bijwerkingen kent noch chemische stoffen wat schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid. De natuur biedt al eeuwen een balans aan stoffen die zowel ons als de rest van het ecosysteem in evenwicht houdt. Wij willen dit opnieuw doen kennismaken met u.

Duurzaamheid, gezondheid en klantgerichtheid zijn van groot belang bij ons.


Ons doel binnen naturaltoothbrush...

Wij willen iedereen een ervaring bieden, waarin het tandenpoetsen comfortabel, gezond en altijd te gebruiken is. De naturaltootbrush is een combinatie van zowel borstel, tandpasta als een anti-bacterieel middel wat de mogelijkheid geeft om de gezondheid te bevorderen, waar u ook bent. Het is makkelijk mee te nemen, altijd bruikbaar en bovendien een gezonde verslaving! 

Het aantal tandpatiënten groeit drastisch met de laatste jaren. Veel mensen spenderen veel geld aan o.a. verzekeringen, tandartsen en parodontologen. Dit groeit steeds meer binnen Nederland en dat zien we als een merkbaar probleem. Wij willen ook hiermee een steentje bijdragen aan tevens een gezondere portemonnee voor een glimmende lach.

 
People Planet Profit...

Door mensen een gezonde en goedkopere alternatief te bieden proberen wij meerdere oplossingen te bieden aan de maatschappij. Binnen naturaltoothbrush willen wij meedoen door de milieu te ondersteunen. Om waterverspilling tegen te gaan, willen we ons ook richten op het ondersteunen van producten die daadwerkelijk verspilling tegengaan. Niet alleen helpen wij hierbij de planeet, maar ook de maatschappij, u en uw portemonnee.

 

Ons toekomstperspectief...

Door naar de toekomst te kijken, willen wij als een jonge ondernemerschap, uitgroeien tot een succesvolle bedrijf die zich bezighoudt met het tackelen van gezondheidsproblemen binnen de maatschappij. Wij willen gezondere alternatieven bieden en duurzaamheid hoger in het vaandel steken, zodat niet alleen wij, maar ook de toekomstige generaties hiervan profiteren. 

Een toekomst begint met een verbetering in gezondheid.