FAQ

GEBRUIK:

MOET IK HET BUITENSTE LAAG ERAF SNIJDEN?

Om tot de borstelhaartjes te komen, dient u ongeveer 1 cm van het buitenste laag af te snijden.

HOE VAAK MOET IK DE NATURAL TOOTHBRUSH GEBRUIKEN?

Je kunt het zo vaak gebruiken als je wenst, de Natural Toothbrush werkt uitstekend tussen maaltijden, of onderweg aangezien er geen water of tandpasta nodig is.

WAT MOET IK DOEN WANNEER DE BORSTELHAARTJES ZIJN UITGEDROOGD?

U kan een mes of een schaar gebruiken.

WANNEER MOET IK HET TOPJE ERAF SNIJDEN?

Kort beantwoord: wanneer het nodig is. 

HOE LANG GAAT EEN NATURAL TOOTHBRUSH MEE?

Het hangt af hoe vaak u de Natural Toothbrush gebruikt, iedere Natural Toothbrush gaat ongeveer 2 - 4 weken mee bij normaal gebruik. 

WAAR MOET IK HET BEWAREN?

Bewaar de Natural Toothbrush in de koelkast om deze zo vers mogelijk te houden. Houdt de Natural Toothbrush uit de buurt van zonlicht. Bewaar de Natural Toothbrush niet in de badkamer, aangezien het erg absorberend is.

 

HEEFT DE NATURAL TOOTHBRUSH EEN HOUDBAARHEIDSDATUM?

De Natural Toothbrush bederft niet, maar verliest haar frisheid wel naarmate de tijd. Het is een natuurlijk product en reageert op haar omgeving, waardoor het wellicht kan opdrogen of schimmelen. De Natural Toothbrush dient daarom het best binnen een maand na aankoop te gebruiken.

HEBBEN ALLE NATURAL TOOTHBRUSH STOKKEN HETZELFDE LENGTE?

Omdat de Natural Toothbrush van een boom wordt geleidt, kunnen de Natural Toothbrush stokken van lengte en vorm variëren. Wij werken met onze leveranciers om voor consistente lengtes te zorgen, hoewel uitzonderingen altijd voorkomen.

WAAR SMAAKT DE NATURAL TOOTHBRUSH NAAR?

Dat is moeilijk uit te leggen zonder het ooit te hebben geprobeerd! Om het zo goed mogelijk te beschrijven, heeft het een frisse, gember-achtige smaak.

ZIJN ER VERSCHILLENDE SMAKEN?

Voor nu bieden wij alleen Natural Toothbrush stokken aan met hun natuurlijke smaak. Echter experimenteren wij wel met mint, kaneel en limoen smaken.

 

ALGEMEEN:

WAAR KOMT DE NATURAL TOOTHBRUSH VANDAAN?

Wij halen onze Natural Toothbrush stokjes van hoge kwaliteit van de Salvadora Persica boom afkomstig uit Pakistan.

 

IS DE NATURAL TOOTHBRUSH BIOLOGISCH AFBREEKBAAR?

Ja, de Natural Toothbrush is 100% biologisch afbreekbaar.

WAT ZIJN DE NATUURLIJKE ANTIBACTERIËLE EIGENSCHAPPEN VAN DE NATURAL TOOTHBRUSH?

Fluoride, silicoon, vitamine C, salvadorine en trimethylamine. De Natural Toothbrush bevat ook kalium, natrium, chloride, natrium bicarbonaat en calciumoxide.

IS HET BETER DAN EEN TANDENBORSTEL?

Onderzoek heeft aangetoond dat de Natural Toothbrush een uitstekende, en zelfs betere resultaten dan een tandenborstel en tandpasta bij juist gebruik. Echter dient u altijd advies te vragen aan uw tandarts voor het beste orale mondverzorging voor u.